Het winkeltje is gesloten, maar bij de familie Van de Brink gaat de verkoop van aardappelen en potgrond gewoon door. De verkoop van rollen snoep, kaarten, cadeaupakketten  en speelgoed dat van de lentefair over is, gaat tot eind juni door.

Voor de verkooptafel bij de collectebonnen wordt een vrijwilligster gezocht. Als dit iets voor u is, neem dan contact op met Fina v.d. Brink.

Mocht u nog oud ijzer hebben liggen dat opgehaald moet worden, dan kunt u dit doorgeven aan dhr. A. van Os (tel. 06 50 43 20 28). U kunt het ook zelf afleveren bij de familie J. v.d. Brink, Cuneraweg 266. Hartelijk dank!

  • Oud papier ( s.v.p. zoveel mogelijk in dozen) kunt u brengen naar Cuneraweg 266. De opbrengst is voor het Fonds aflossing kerk!
  • Ook uw oude frituurvet is hartelijk welkom op dit adres! De opbrengst is ook bestemd voor het Fonds aflossing kerk!
  • U kunt bij boekhandel Van der Meijden zelf uw boek of cd te kopen. Met dhr. Van der Meijden is afgesproken, dat u/jij dan kunt zeggen dat het via d’ Olde Stal gekocht wordt. U betaalt dan het boek of de cd aan boekhandel V.d. Meijden, die de korting dan doorberekent aan  d’ Olde Stal. Ook deze opbrengst is bestemd voor het Fonds aflossing kerk! Het is nu nog mogelijk uw boek of cd via Fina v.d. Brink te bestellen.
  • Lege statiegeldflessen kunt u inleveren bij Ditta Rijksen, Fina v.d. Brink of bij de verkooptafel, die bij de verkoop van de collectebonnen staat!