U kunt hier de gegevens vinden van de Webmaster. De Webmaster houdt de site up-to-date en zet nieuwe content (artikelen, meditatie, foto’s) op de site. De Webmaster is te bereiken via onderstaande gegevens of via het contact formulier onderaan de site.

Als u foto’s geplaatst wilt hebben, dan is dat mogelijk. Stuurt u de foto’s het liefst via een dienst als WeTransfer. Mocht dit niet lukken of u hierover vragen, dan kunt u die altijd stellen.

Mocht u toch de foto’s per e-mail willen versturen, voegt u de foto dan in als bestand en niet als afbeelding. Ook maar 1 foto per mailtje. U kunt ook altijd een usb-stick (deze krijgt u zo snel mogelijk terug) aanleveren of ze via de Cloud aanbieden/delen.

Tekst het liefst aanleveren in gewoon een Word document, mag ook Open Office zijn. De opmaak (lettertype, lettergrootte, etc) wordt omgezet naar de indeling van de site.

PDF mag ook maar dan zal deze als een afbeelding worden weergegeven.


Voor andere kerken die een website willen bouwen en/of aanpassen dan kunt u ook bij mij terecht. Voor kerken werk ik voor een kleine vergoeding en hou de site ook bij. Mocht u interesse hebben neemt u dan vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens.


Gegevens:

Dhr. Hans Klein
Ruiterpad 47
3911 SK Achterberg
tel. 06 – 11 91 67 97
E-mail webmaster@hhgachterberg.nl